Tervetuloa Sigrid Juséliuksen Säätiön apurahajärjestelmään!

Säätiön tutkimusapurahojen hakuaikojen alkamis- ja päättymispäivämäärät sekä tarkemmat hakuohjeet löytyvät Säätiön kotisivulta. Hakemusten vastaanotto sulkeutuu kunkin haun viimeisenä hakupäivänä klo 23.59 Suomen aikaa.

Palveluun kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos sinulla ei ole sähköisiä tunnisteita, voit kirjautua palveluun myös käyttäjätunnuksella. Palatessasi hakemukselle sinun on käytettävä aina samaa kirjautumistapaa. Jos olet aikaisemmin kirjautunut käyttäjätunnuksella ja haluat jatkossa kirjautua pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi myös pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjauduttaessa. Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella hakemusten siirtoa varten.

Vain määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käsitellään. Puuttellisia hakemuksia ei käsitellä.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaavat lääketieteen asiantuntijalautakunnan sihteeri, professori Caj Haglund, sähköposti (etunimi.sukunimi@hus.fi ) tai apurahakoordinaattori Riikka Luoma, sähköposti (etunimi.sukunimi@sigridjuselius.fi).

Teknisiin kysymyksiin vastaa hakemustuki@datalink.fi.
Sisään kirjautuminen
 
 

Luo uusi käyttäjätunnus


Salasana unohtunut?


Tietosuojakäytäntömme